Friday, December 12, 2008

:Penguin28::Penguin28:

sorry lama tak update blog. ni pun saya buat sebab boring.satu perenggan cukup la..ni pun saya copy sikit dri kakak saya..bacalah..hehe








:girl_14::girl_14:
Baru balik dari kampungku! Sambutan raya haji kat sana agak menarik. And,nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua umat Islam walaupun dah terlambat 2 hari.Walaupun terlambat, mood raya masih ada! Semalam,sampai rumah jam 1.00 pagi. Sebab,kami singgah makan di Gurun dulu. Makan laksa takde telur. Sebab, orang kedai tu kata telur dah abes. Heheh.. ok lah,sampai sini je la nanti bila boring lagi nanti saya update. mungkin petang jumaat baru sya tulis.insya-ALLAH

1 comment:

Nur Farahani@DJ Farahani said...

Terima kasih atas ucapan ituw.=D